home onderzoek team nieuws faq jouw geluksgereedschap
 

GeluksDagboek

Toelichting

Met het Geluksdagboek zie je hoe veel geluk jij ontleent aan dagelijkse bezigheden. Noteer wat je gisteren allemaal gedaan hebt en hoe je je daarbij voelde. Je ziet dan hoeveel tijd is gaan zitten in bezigheden waar je meer en minder geluk aan ontleend. Je krijgt ook te zien hoe andere deelnemers zoals jij hun dag besteden en of daar meer of minder plezier aan beleven. Dat geeft een beeld van hoe het ook anders kan in jou situatie.

Als je het GeluksDagboek vaker invult krijg je een beter beeld van wat je wel en niet bevalt. Dat helpt bij het vinden van een levensstijl die bij je past; je kunt beter ge´nformeerde keuzen maken. Gebruikers van het GeluksDagboek blijken dan ook wat gelukkiger te zijn geworden. Klik hier voor een samenvatting van het onderzoeksverslag


Doe ook mee aan de Gelukswijzer!

  Inloggen     Aanmelden